Hallans Distriktet inbjuder till kubbtunering den 30/6

Inbjudan Härmed inbjuder Hallandsdistriktet till en Kubbturnering den 30/6. I samarbete med Falkenbergs brukshundklubb arrangerar vi om intresse finns en kubbturnering på Falkenbergs brukshundklubb den 30/6 -18, Start 14.00, efteråt blir det samkväm med en grillkväll på klubben. Möjlighet till camping finns för de som vill, bokas hos Falkenbergs BK. Totalkostnad är 150kr som swishas till 0707-43 45 46. Ange namn och för vad(kubb).

Inbjudan

Härmed inbjuder Hallandsdistriktet till en Kubbturnering den 30/6.

I samarbete med Falkenbergs brukshundklubb arrangerar vi om intresse finns en kubbturnering på Falkenbergs brukshundklubb den 30/6 -18, Start 14.00, efteråt blir det samkväm med en grillkväll på klubben. Möjlighet till camping finns för de som vill, bokas hos klubben.

Lag lottas på plats. Varje lag består av 6 st. spelare, en ifrån varje klubb, så lång deltagarna räcker. Alla möter alla i en grundserie, därefter följer finalspel för de högst rankade lagen. Varje match pågår i max 25 min. sista anmälningsdag 21/6.

Poängräkning;

Fälld kung                                          10 p

Endast kung kvar                               9 p

En bonde kvar                                   8 p

Två bönder kvar                                7 p

Tre bönder kvar                                6 p        

Fyra bönder kvar                              5 p

För förlorande lag

En fälld bonde                                   1 p

Två fällda bönder                              2 p

Tre fällda bönder                              3 p

Fyra fällda bönder                             4 p

Fem fällda bönder                            5 p

Sex fällda bönder                              6 p

Vid likaställning när matchtiden går ut, får båda lagen poäng efter förlorarlagets tabell, förutom om endast kungen är kvar, då erhåller båda lagen 9 p. I övrigt gäller ordinarie regler för kubb.

Deltar 7 lag eller mindre, så möts de två bästa lagen i finalspel, om 8 eller fler lag deltar, möts de fyra bästa lagen i semifinal och vinnarna där i en final.

Totalkostnad är 150kr som swishas till 0707-43 45 46. Ange namn och för vad(kubb). OBS, Anmälan är bindande.

Hjärtligt Välkommen, Hallandsdistriktet

Vår vision

Svenska Brukshundklubben, en organisation i världsklass, som med ledande kompetens siktar mot framtiden och skapar glädje och nytta för hundar, hundägare och samhälle.